Radno vreme: Bulevar Svetog cara Konstantina, Niš
Ponedeljak-petak: 9-17h +381 18/ 45 42 574
Subota: 9-15h +381 64/ 14 32 302
Nedeljom ne radimo!
Mazda hatchback
AUTO GAS

Servis Corado profesionalnom ugradnjom auto gasa intezivno bavi od 2006. godine. Kroz dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih mušterija, konstantnu edukaciju i ulaganje u profesionalnu opremu Servis Corado je postao jedan od vodećih auto gas serisa u Nišu i okolini.


Pročitaj više:
Mazda hatchback
AUTO KLIME

Zbog optimalnih uslova za rad auto klime savetujemo da uvek vodite računa o količini gasa u kompresoru – nedostatak gasa oštećuje kompresor, dok višak gasa značajno umanjuje performanse kompresora. Zbog čega je potrebno redovno održavanje auto klime?

Pročitaj više:

Mazda hatchback
DIJAGNOSTIKA

Auto dijagnostika je neophodna za servisiranje najnovijih generacija vozila. Danas su vozila opremljena sofisticiranim elektronskim sistemima koji zahtevaju od servisera upotrebu raznovrsnih mernih i dijagnostičkih uređaja. Zašto je potrebna kompjuterska auto dijagnostika?

Pročitaj više:
Mazda hatchback
SERVISIRANJE KARBURATORA

Karburator Servis Corado je jedini servis u Nišu i okolini koji se bavi isključivo servisiranjem karburatora. Pored tridesetogodišnjeg iskustva vlasnika servisa u toj oblasti, servis poseduje orginalne rezervne delove: Dizne, membrane i dihtunge ( zaptivače )

Pročitaj više:
Mazda hatchback
DEZINFEKCIJA AUTO KLIME

Svrha dezinfekcije auto klime je uklanjanje bakterija, virusa i neprijatnih mirisa iz ventilacionih kanala. Udisanje takvog vazduha nije samo propraćeno neugodnim osećajem već predstavlja i ozbiljnu pretnju zdravlju putnika. Servis Corado pruža uslugu kompletne dezinfekcije auto klima ultrazvučnim atomizerom...

Pročitaj više:
Mazda hatchback
ULTRAZVUČNO ISPITIVANJE I ČIŠĆENJE DIZNI

Kako prepoznati da vam je potrebno čišćenje dizni – brizgača, šta se podrazumeva pod ultrazvučnim čišćenjem dizni ( brizgača ) i kako sprovodimo ceo proces pročitajte u nastavku


Pročitaj više: