Radno vreme: Bulevar Svetog cara Konstantina, Niš
Ponedeljak-petak: 9-17h +381 18/ 45 42 574
Subota: 9-15h +381 61/ 277 95 93
Nedeljom ne radimo!

 
Mazda hatchback
AUTO GAS

Servis Corado profesionalnom ugradnjom auto gasa intezivno bavi od 2006. godine. Kroz dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih mušterija, konstantnu edukaciju i ulaganje u profesionalnu opremu Servis Corado je postao jedan od vodećih auto gas serisa u Nišu i okolini.


Pročitaj više
Mazda hatchback
DIJAGNOSTIKA

Auto dijagnostika je neophodna za servisiranje najnovijih generacija vozila. Danas su vozila opremljena sofisticiranim elektronskim sistemima koji zahtevaju od servisera upotrebu raznovrsnih mernih i dijagnostičkih uređaja. Zašto je potrebna kompjuterska auto dijagnostika?
 

Pročitaj više
Mazda hatchback
DEZINFEKCIJA AUTO KLIME

Svrha dezinfekcije auto klime je uklanjanje bakterija, virusa i neprijatnih mirisa iz ventilacionih kanala. Udisanje takvog vazduha nije samo propraćeno neugodnim osećajem već predstavlja i ozbiljnu pretnju zdravlju putnika. Servis Corado pruža uslugu kompletne dezinfekcije auto klima ultrazvučnim atomizerom...

Pročitaj više
Mazda hatchback
AUTO KLIME

Zbog optimalnih uslova za rad auto klime savetujemo da uvek vodite računa o količini gasa u kompresoru – nedostatak gasa oštećuje kompresor, dok višak gasa značajno umanjuje performanse kompresora. Zbog čega je potrebno redovno održavanje auto klime?

Pročitaj više
EGR ventil
ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE EGR VENTILA

Servis Corado se bavi ultrazvučnim čišćenjem EGR ventila. Tokom ovog procesa EGR se fizički skida sa vozila i čisti u posebnoj ultrazvučnoj kadi, specijalnom tečnošću za tu namenu.

Mazda hatchback
ISPITIVANJE I ČIŠĆENJE KLASIČNIH DIZNI INDIREKTRNOG SISTEMA UBRIZGAVANJA

Naš servis se od 2000-te godine veoma uspešno bavi ultrazvučnim čišćenjem i ispitivanjem benzinskih dizni klasičnih sistema ubrizgavanja. Čišćenjem dizni možete „spasiti“ neku od dizni do koje je problem. Ispitivanjem dizni možete tačno utvrditi do koje dizne je bio problem i time uštedeti značajno vreme na pronalaženju kvara i novac u odnosu na kupovinu nove dizne.


Pročitaj više
Mazda hatchback
DEKARBONIZACIJA

Dekarbonizacija motora je proces uklanjanja gareži, čađi i naslaga ugljenika iz motora. Dovođenjem tačno određene količine vodonika u usisnu granu motora i mešanjem sa usisanim vazduhom, nakon sagorevanja te smeše u kombinaciji sa gorivom vrši se razgradnja naslaga čađi u cilindrima i u izduvnom sistemu..

Pročitaj više
Mazda hatchback
ISPITIVANJE I ČIŠĆENJE DIZNI DIREKTNOG UBRIZGAVANJA BENZINA

Bavimo se ultrazvučnim čišćenjem i ispitivanjem benzinskih dizni visokog pritiska. Dizni koje se primenjuju kod motora sa direktnim ubrizgavanjem benzina. Razvojem novijih tehnologija sve više benzinskih motora je zamenilo klasičan sistem sa indirektnim ubrizgavanjem benzina, sistemima gde se benzin ubrizgava direktno u cilindar pod visokim pritiskom. Za rad sa novijim sofisticiranijim sistemima potrebna je i novija oprema koja ispunjava potrebne kriterijume za rad sa tim sistemima.

Pročitaj više
Mazda hatchback
ČIŠĆENJE DPF FILTERA

Sve na jednom mestu! Od detekcije kvara, fizičke demontaže, vizuelne provere stanja filtera endoskopskom mikro kamerom, merenja prohodnosti filtera pre i posle čišćenja sa izveštajem merenja, mašinskog pranja specijalnim sredstvima, sušenja vrelim vazduhom

Pročitaj više